Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki hosting zdjęć/grafiki pod prezentację.

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry ! Dobry dział ?

Okej moje pytanie tak jak w temacie jestem w trakcie tworzenia prezentacji na serwer i chce znać Waszą opinię i co polecicie za hosting żeby ta grafika "stała" dużo dłużej,

Opublikowano

Swój np masz swoja strone tak jak ja ArgonasMt2.pl/Prezentacja/img1.png taki przyklad zrob folder z prezentacja na wlasnym serwerze chyba masz te 50mb wolnego ?
Transferu ci nie zje :)

baner.png

Opublikowano

Według mnie, najlepszym rozwiązaniem będzie umieszczenie grafiki na własny hosting ze stroną www. Masz 100% pewność że nikt ci tego nie usunie.

Opublikowano

Ja zawsze mam zaufanie tylko do imageshack, ostatnio doszedł wrzuc.se choc nie wiem ile zdjecie na tym hostingu trzyma.

Na imgshack chyba w ogole termin waznosci zdjecia nie gasnie, a nawet bez logowania mozesz wrzucac ile chcesz obrazkow, a jezeli pisze abys placil czy sie logowal to po prostu buguj to, gdy takie cos pisze to odswiezaj strone i szybko nacisnij na obrazek aby przenioslo cie na dane url tego obrazka.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Nie rozumiem, czemu nikt już nie korzysta z IV.pl? Dobry hosting, ale wymaga rejestracji, żeby nie usunęli po 14 dniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...